Oinas

Oletko Oinas? Tällä sivulla ovat kaikki Oinas-tähtimerkin omat kiviterapiakivet ja horoskooppikorut.

 • Sardonyksi

  2.90
  Sardonyksi on kivi, joka saattaa auttaa tasapainottamaan omaa elämää. Uskomuksellisesti sardonyksi on suojaava ja puhdistava kivi, joka voidaan ripustaa suojaamaan taloa ja puutarhaa. Kiven uskotaan tuovan hyvää onnea. Perinteisesti sardonyksikiven on uskottu – akaatin muunnoksena - suojaavan kotia eteisessä tai talon kulmassa. Sen uskotaan edistävän hyvää avioliittoa sekä saumatonta ystävyyssuhdetta. Kaiken kaikkiaan se on hyvän onnen kivi. Kivellä on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön väritys, joka muodostuu vaihtuvana punaisena, valkoisena, vaaleanruskeana ja ruskeana nauhana. Kivien ulkonäössä on silti vaihtelua. Sardonyksi on Oinaan oma horoskooppikivi.
 • Tilapäisesti loppu

  Rubiini

  19.95
  HUOM! MYYTÄVÄT KIVET OVAT RUMPUHIOTTUJA. Rubiini on intohimon ja elämän kivi. Se on erityisherkkien persoonien suojeluskivi. Rubiini rohkaisee syleilemään elämää sen kaikessa voimassaan. Rubiinin uskotaan parantavan ja kohottavan henkistä tasapainoa. Sillä voidaan tasapainottaa fyysisiä kiertoja, kuten kuukautiskiertoa, sekä elvyttää verenkiertoa. Rubiinia on hyvä kantaa sydämen päällä. Muinaiset burmalaiset ovat laittaneet vallalle uskomuksen, jonka mukaan juuri rubiini suojelee onnettomuuksilta ja sairauksilta. Rubiini on Oinaan ja Leijonan onnenkivi.
 • Hematiitti

  3.00
  Hematiitti, kenties tunnetummin verikivi, on yksi käytetyimmistä maadoittajista. Se on omiaan ihmisille, jotka ovat taipuvaisia haihatteluun ja omissa maailmoissa elämiseen. Hematiitti saattaa edistää rentoutumista. Se onkin kiitetty kivi unensaannin apuvälineenä. Hematiitti voi olla avuksi myös alakuloisille henkilöille. On kuitenkin syytä mainita, ettei kiviterapia korvaa lääketieteellistä hoitoa. Hematiitti tukee maalaisjärkeä, joten se saattaa vähentää haihattelua. Se saattaa auttaa meitä parantamaan ihmissuhteitamme ja pitämään jalat maassa sekä elämään tässä hetkessä. Uskomuksellisesti siitä on apua reumakivuissa. Hematiitti saattaa myös toimia muistin parantajana. Hematiitit ovat rautamineraaleja ja väreiltään ne ovat mustia tai mustanpunaisia. Hematiitti on Vesimiehen, Kalan, Oinaan ja Vaa’an onnenkivi. Koska kivet, kuten hematiitti, ovat luonnontuotteita, saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.
 • Karneoli

  1.90
  Karneoli on päättäväisyyden ja itsevarmuuden kivi. Uskomuksellisesti se lisää elinvoimaa ja rohkeutta. Punaiset karneolit toimivat mielen ja sisäisen voiman herättäjinä. Kiviterapiassa karneolilla on hoidettu mm. seksuaalista haluttomuutta ja hedelmättömyyttä sekä reumatismin oireita. Karneoli on kalsedonin muunnos, joka kuuluu kvartsiryhmään. Väritykseltään karneolit ovat punaisia, ruskeita, vaaleanpunertavia tai oransseja. Karneoli on Oinaan ja Ravun onnenkivi. Se voi olla minkä tahansa tähtimerkin oma voimakivi. Koska kivet, kuten karneoli, ovat luonnontuote, saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.
Go to Top