Voimassa 1.1.2017 alkaen.

Nämä säännöt ovat voimassa kaikissa maagi.fi sivuston facebook.com sivustolla järjestämissä viikko- ja kuukausikilpailuissa ja arvonnoissa ellei kyseisessä julkaisussa toisin ilmoiteta.

Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien kilpailun voimassaoloaikana jaetusta kuvasta tykkääjien ja kommentoijien kesken. Julkaisun saa myös jakaa, mutta se ei ole pakollista. Kilpailu päättymisestä ilmoitetaan aina erikseen kilpailun avaavassa julkaisussa.

Huom. Voit esimerkiksi kommentoida, minkä kiven haluaisit jatkossa mukaan kivikilpailuun. Tähän kilpailuun osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei suosittele eikä hallinnoi tätä kilpailua millään tavalla, eikä tämä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

Säännöt

1. Järjestäjä

Tämän kilpailun järjestäjänä toimii Verkkokauppa Maagi.fi, c/o Lucentia Group Oy, Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava.

2. Osallistumisehdot

Käynnissä olevaan kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempiensa luvan. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3. Osallistuminen

Tähän kilpailuun osallistuminen tapahtuu tykkäämällä tai kommentoimalla julkaisua. Julkaisua saa jakaa, mutta se ei ole kilpailuun osallistumisen edellytys.

4. Kilpailun voittajan arvonta

Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien julkaisusta tykänneiden tai sitä kommentoineiden kesken. Kilpailun voittajan arvonta suoritetaan sen mukaisesti, kuin kyseiseen kilpailuun on annettu osallistumisaikaa. Kilpailuun ei voi osallistua jälkikäteen.

5. Palkinnot

Palkinto ilmoitetaan kilpailun yhteydessä. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Facebookissa. Mikäli voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, niin saman kilpailun arvonta voidaan suorittaa uudestaan tai jättää suorittamatta.

6. Henkilötiedot

Tähän kilpailuun osallistuessaan osallistuja myöntää sen järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailun yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

7. Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kuten katkoksista kilpailuun osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittaja ei itse voikaan käyttää palkintoa.

8. Muut ehdot

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Erityisesti huomioitavaa on, ettei tämä kilpailu ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Kilpailun järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.