Olet sitten maagikko, valotyöntekijä tai tietäjä, niin voit tilata meiltä kivet joko omaan käyttöösi tai kiviterapiaan.

Terapiakivi, voimakivi ja onnenkivi, mutta miten sitä käytetään?

Kiviterapiassa kiviä voidaan asetella suoraan chakrojen päälle esim. vastaavien värien mukaisesti. Voit asettaa lapis latsulin kurkunpään kohdalle, jos haluat tasapainottaa kurkkuchakraa. Se avaa myös 3. silmää eli 6. chakraa. Chakrakirjat antavat lisätietoa chakroista, siinä missä kiviterapiakirjat kertovat kivien käytöstä.
Terapiakivet, hoitavat kivet, parantavat kivet, voimakivet, onnenkivet, kiviterapiakivet ja niin edelleen. Kutsu niitä sillä nimellä, jolla haluat. Kivillä on useita käyttötarkoituksia. Kiviä voidaan käyttää niin kodin koristeina kuin amuletteina kaulassa. Eri kivillä on erilaisia ominaisuuksia. Jotkut aktivoivat ja jotkut rauhoittavat. Kyse saattaa olla siitä, kuinka paljon henkilö keskittää kiveen omaa psyykkistä voimaansa. Psyykkinen voimahan, samoin kuin kivien voima, on jotakin todellista rajatiedon toimijoille.
Luomme omaa elämäämme, myös omaa unelmaelämäämme sekä täydellistä terveyttä, mm. kivien avulla. Samalla ne tuovat oman voimansa hoitotapahtumaan. Hoitavat tai terapiakivet auttavat keskittämään ajatus- ja tunne-energiaa toivottuun suuntaan. Toive ilman tunnetta on tyhjä, jolloin kivi voi auttaa kiinnittämään tunteen. Esimerkiksi malakiitti on parantajan oma kivi.

Horoskooppikivet ja horoskooppikorut

Verkkokauppa Maagi.fi toimittaa myös horoskooppikivet ja horoskooppikorut. Kiviä voidaan käyttää myös horoskooppikivinä. Horoskooppikivi on kohdistettu tietylle tähtimerkille. Horoskoopit on mainittu kivien kohdalla. Voit hakea kiviä ja koruja tähtimerkkisi mukaisesti (esim. Kalat). Meiltä myös kuukausikivet kiinnitettyinä koruihin. Katso kauniit enkeliriipukset.

Kivien lataukset

Kivien lataukset voi tehdä itse. Kivi on helppo ladata omilla ajatuksilla ja tunteilla sekä toiveilla. Voit vaihtoehtoisesti soittaa jotakin kiven luonteeseen sopivaa musiikkia. Ametisti on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä suojaus- ja voimakivistä. Voit ladata siihen lisää voimaa soittamalla samaanirumpua tai rumpumusiikkia taustalla ja pyytämällä myös arkkienkeli Mikaelin suojelusta. Kiviä voi ladata myös lapsille, lastenhuoneeseen. Huolehdi kuitenkin, etteivät pienet lapset pääse käsiksi pieniin kiviin, koska ne voivat kulkeutua suuhun. Kivet soveltuvat myös hoitolaitoksiin koristeiksi ja voimakiviksi vanhusten yöpöydille. Käyttötarkoituksen kehität ja keksit sinä itse! Rajoituksia ei ole!!
Tiesitkö, että voimakivi antaa nimensä mukaisesti voimaa? Kyse on uskomuksista kivien voimasta tai vaikutuksista. Joillekin kuten rajatiedon toimijoille ne ovat hyvin todellisia. Kivien terapeuttista voimaa ei ole todistettu tieteellisesti, mutta mahdollisista ja todennäköisistä psyykkisistä voimista tulee koko ajan uutta tietoa. Terapiakivien tai hoitavien kivien kanssa työskentely on energiatyöskentelyä. Kiviterapia onkin sekä henkisyyden harjoittamista että energiahoitoa (mm. chakrat).

Vinkki: Lisää onnenkivesi tai voimakivesi – voimaa siirtämällä siihen tiettyä tunnetilaa kuten harmoniaa sekä selkeyttä.