Toimitusehdot

Verkkokauppa maagi.fi
c/o Lucentia Group Oy 1472471-2 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: store@maagi.fi
Puhelin: 0975160180
Postiosoite:
Verkkokauppa maagi.fi
c/o Lucentia Group Oy
PL 32, 00711 Helsinki

Toimitusehdot

Tilattuasi tuotteita saat tilausvahvistuksen ja mahdollisesti latauslinkin, jos tilaus voidaan toimittaa sähköpostina. Tilaus tallennetaan myös Maagi.fi-sivustolle, josta sen voi lukea heti maksutapahtuman jälkeen. Tilaaja- ja toimitustiedot tallentaan Lucentia Group Oy:n laskutusjärjestelmään ja tilaajarekisteriin. Jos tilaat tuotteita rekisröitymättömänä käyttäjänä, tilaustietoja käsitellään ilman sidonnaisuutta laskutusrekisteriin. Rekisteröitymättömät tilaukset tulee maksaa joko verkkopankin tai Paypal-tilin kautta.

Peruutusoikeus / Palautusoikeus

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, sinulla on 14 päivän palautusoikeus, jonka aikana tuote tulee palauttaa myyjälle alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisessä kunnossa. Maksupalautuksen edellytyksenä on tuotteen saapuminen myyjälle edellä mainituin ehdoin määräajan kuluessa.

Palautusoikeus ei koske sähköisesti toimitettuja tuotteita tai puhelinpalveluun liittyviä aika- tai lahjakortteja.

Tilaajan yksityisyyssuoja

Tilauksessa annettuja henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Niitä käytetään vain toimitus- ja maagi.fi-verkkokaupan sekä rajatieto.org – sivustojen omaan tilastointiin sekä markkinointitarkoituksiin.

Toimitusajat

Verkkotuotteet: Tuotteet voi käyttää tai ladata välittömästi onnistuneen maksun jälkeen.

Postitse kuljetettavat: Toimitusaikamme vaihtelee 5-14 arkipäivän välillä. Tuotteemme postitetaan viikoittain, pikkupakettina, jonka toimitusaika on normaalisti noin 2-4 arkipäivää. Jos tarvitset pikatoimitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (09-75160180) arkisin klo 10:00 – 15:00 välisenä aikana.

Käytössä olevat maksutavat

1. Maksa laskulla, edellyttää rekisteröitymistä – asiakkuus tunnistetaan puhelinnumeron haltijatietojen perusteella tai olemassa olevasta laskutusrekisteristä. Jos emme pysty varmistamaan asiakaan laskutuskelvollisuutta, emme valitettavasti voi toimittaa tilaamiasi tuotteita ja otamme tilaajaan yhteyttä ensi tilassa.

2. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Kortilla maksettaessa verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet asiakkaalle. Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paybyway Oy toimii myyjänä ja maksun saajana, ja vastaa täten korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Maksun saajana näkyy Visma Pay / Paybyway Oy.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Lue lisää Visma Pay -palvelusta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

 

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, haluat tehdä muutoksia, peruuttaa tilauksesi tai sinulla on  reklamoitavaa tilauksestasi:

Kuljetuksessa vioittuneesta, virheellisestä tai virheellisesti toimitetusta tuotteesta on ilmoitettava meille kohtuullisen ajan kuluessa. Pyydämme teitä olemaan meihin yhteydessä sähköpostilla store@maagi.fi tai puhelimiset arkisin klo 10:00 – 15:00 välisenä aikana. Ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun, ilmoita aina asiakasnumerosi, tilausnumerosi sekä muut tilaukseen liittyvät yksityiskohdat (laskulla maksettaessa myös laskun numero). Varaudu antamaan myös tilinumerosi IBAN-muodossa.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.