Toimitusehdot

Tilattuasi tuotteita saat tilausvahvistuksen ja mahdollisesti latauslinkin, jos tilaus voidaan toimittaa sähköpostina. Tilaus tallennetaan myös Maagi.fi-sivustolle, josta sen voi lukea heti maksutapahtuman jälkeen. Tilaaja- ja toimitustiedot tallentaan Lucentia Group Oy:n laskutusjärjestelmään ja tilaajarekisteriin. Jos tilaat tuotteita rekisröitymättömänä käyttäjänä, tilaustietoja käsitellään ilman sidonnaisuutta laskutusrekisteriin. Rekisteröitymättömät tilaukset tulee maksaa joko verkkopankin tai Paypal-tilin kautta.

Peruutusoikeus / Palautusoikeus

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, sinulla on 14 päivän palautusoikeus, jonka aikana tuote tulee palauttaa myyjälle alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisessä kunnossa. Maksupalautuksen edellytyksenä on tuotteen saapuminen myyjälle edellä mainituin ehdoin määräajan kuluessa.

Palautusoikeus ei koske sähköisesti toimitettuja tuotteita tai puhelinpalveluun liittyviä aika- tai lahjakortteja.

Tilaajan yksityisyyssuoja

Tilauksessa annettuja henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Niitä käytetään vain toimitus- ja maagi.fi-verkkokaupan sekä rajatieto.or- sivustojen omaan tilastointiin sekä markkinointitarkoituksiin.

Toimitusajat

Verkkotuotteet: Tuotteet voi käyttää tai ladata välittömästi onnistuneen maksun jälkeen.

Postitse kuljetettavat: Toimitusaikamme vaihtelee 5-14 arkipäivän välillä. Tuotteemme postitetaan viikoittain, 2. luokan postina, jonka toimitusaika on normaalisti noin 3 arkipäivää. Jos tarvitset pikatoimitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (09-75160180) arkisin klo 10:00 – 15:00 välisenä aikana.

Käytössä olevat maksutavat

1. Maksa laskulla, edellyttää rekisteröitymistä – asiakkuus tunnistetaan puhelinnumeron haltijatietojen perusteella tai olemassa olevasta laskutusrekisteristä. Jos emme pysty varmistamaan asiakaan laskutuskelvollisuutta, emme valitettavasti voi toimittaa tilaamiasi tuotteita ja otamme tilaajaan yhteyttä ensi tilassa.

2. Online maksuna Paypal-tilin kautta.

3. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Kortilla maksettaessa verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet asiakkaalle. Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paybyway Oy toimii myyjänä ja maksun saajana, ja vastaa täten korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

Maksukaistan yhteystiedot

Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Jos sinulla on kysyttävää tai reklamoitavaa tilauksestasi:

Kuljetuksessa vioittuneesta, virheellisestä tai virheellisesti toimitetusta tuotteesta on ilmoitettava meille kohtuullisen ajan kuluessa. Pyydämme teitä olemaan meihin yhteydessä sähköpostilla store@maagi.fi tai puhelimiset arkisin klo 10:00 – 15:00 välisenä aikana. Ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun, ilmoita aina asiakasnumerosi, tilausnumerosi sekä muut tilaukseen liittyvät yksityiskohdat (laskulla maksettaessa myös laskun numero). Varaudu antamaan myös tilinumerosi IBAN-muodossa.