Turkoosi

Turkoosi

5.97

Varasto loppu

Turkoosi on suojauksen ja siunauksen kivi. Sitä kutsutaan myös “totuuden kiveksi”. Se tukee ihmistä olemaan rehellinen ja avoin, eritoten itselleen.
Turkoosi on hyvä apu puhdistautumisessa ja henkisen kasvun apuna. Turkoosissa on erittäin intensiivinen totuusvärähtely.
Turkoosi tukee luovaa kommunikaatiota ja auttaa meitä tilanteissa, jossa hedelmällisen keskustelun syntyminen on vaakalaudalla.
Turkoosista on apua erityisesti allergisille ja astmaattisille henkilöille, koska sen vaikutus tuntuu voimakkaimmin keuhkojen ja hengitysteiden alueella.
Turkoosit ovat kupari- ja vesipitoisia fosfaattimineraaleja, joiden värit vaihtelevat kirkkaan siniturkoosista aina harmaanvihreään.
Turkoosi on Kalan, Skorpionin ja Jousimiehen onnenkivi, sekä Vesimiehen voimakivi.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 1036 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Turkoosi on suojauksen ja siunauksen kivi. Sitä kutsutaan myös ”totuuden kiveksi”. Se tukee ihmistä olemaan rehellinen ja avoin, eritoten itselleen. Turkoosi on hyvä apu puhdistautumisessa ja henkisen kasvun apuna. Turkoosissa on erittäin intensiivinen totuusvärähtely. Turkoosi tukee luovaa kommunikaatiota ja auttaa meitä tilanteissa, jossa hedelmällisen keskustelun syntyminen on vaakalaudalla. Turkoosista on apua erityisesti allergisille ja astmaattisille henkilöille, koska sen vaikutus tuntuu voimakkaimmin keuhkojen ja hengitysteiden alueella. Turkoosit ovat kupari- ja vesipitoisia fosfaattimineraaleja, joiden värit vaihtelevat kirkkaan siniturkoosista aina harmaanvihreään.
Turkoosi on Kalan, Skorpionin ja Jousimiehen onnenkivi, sekä Vesimiehen voimakivi.

 

Lisätiedot

Paino 3 g
Mitat 18 × 16 mm
kayttotapa

Onnenkivi, Voimakivi

materiaali

Kivi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turkoosi”