Karneoli

Karneoli

3.00

Varasto loppu

Karneoli on päättäväisyyden ja itsevarmuuden kivi. Sen värähtely auttaa tavoittelemaan päämääräämme ja vahvistamaan itsetuntoamme.
Karneolia voisi kutsua “päämäärän kiveksi”. Se lisää elinvoimaa ja rohkeutta. Karneoli on apu myös analyyttisten kykyjen kehittämiseen.
Punaiset karneolit toimivat mielen ja sisäisen voiman herättäjinä. Korallinväriset karneolit taas edesauttavat lasten ja vanhempien välisiä lämpimiä suhteita, sekä auttavat toipumaan hyväksikäytöstä.
Karneoleilla voidaan hoitaa seksuaalista haluttomuutta ja hedelmättömyyttä, sekä reumatismin oireita.
Karneoli on kalsedonin muunnos, joka kuuluu kvartsiryhmään. Väritykseltään karneolit ovat punaisia, ruskeita, vaaleanpunertavia tai oransseja.
Karneoli on Oinaan ja Ravun onnenkivi.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 1011 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Karneoli on päättäväisyyden ja itsevarmuuden kivi. Sen värähtely saattaa auttaa tavoittelemaan päämääräämme ja vahvistamaan itsetuntoamme sekä asettamaan tavoitteita elämässämme.
Karneolia voisi kutsua päämäärän kiveksi. Uskomuksellisesti se lisää elinvoimaa ja rohkeutta. Karneoli on apu myös analyyttisten ja kognitiivisten mielen kykyjen kehittämiseen.
Punaiset karneolit toimivat mielen ja sisäisen voiman herättäjinä.

Korallinväriset karneolit taas edesauttavat lasten ja vanhempien välisiä lämpimiä suhteita. Uskotaan, että ne voivat auttaa ymmärtämään toinen toistaan.
Kiviterapiassa karneolilla on hoidettu muun muassa seksuaalista haluttomuutta ja hedelmättömyyttä sekä reumatismin oireita.
Karneoli on kalsedonin muunnos, joka kuuluu kvartsiryhmään. Väritykseltään karneolit ovat punaisia, ruskeita, vaaleanpunertavia tai oransseja.
Karneoli on Oinaan ja Ravun onnenkivi. Se voi olla minkä tahansa tähtimerkin voimakivi.

Koska kivet kuten karneoli ovat luonnontuote, niin saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.
Verkkokauppa Maagi.fi on kivikauppa, joka myy sekä hoitavat kivet että horoskooppikivet, sekä onnenkivet että voimakivet. Kiviterapiassa kiviä käytetään paitsi ominaisuuksiensa myös väriensä (chakrakivet) mukaisesti.

 

Lisätiedot

Paino 5 g
Mitat 22 × 20 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karneoli”