Fluoriitti

Fluoriitti

4.99

Fluoriitti on ametistin tavoin erittäin voimakas sisäisen kasvun ja tietoisuuden kivi. Se auttaa eritoten kriisi- ja ratkaisutilanteissa. Fluoriitista on apua tilanteissa, joissa henkilöllä on vaikeuksia käsitellä menneitä tapahtumia tai kohdata ne. Fluoriitti luo sillan tietoisen ja alitajuisen ajattelumme välille.
Se auttaa käsittelemään asioita ja tunteita rauhassa ja auttaa parantamaan vanhoja haavoja. Fluoriittia käytetäänkin yleisesti rauhoittumisen apuvälineeksi.
Tästä syystä se onkin oiva kumppani tilanteisiin, jossa keskittymiskykyä tarvitaan, mm. opiskelijalle ja kirjoitustyöläiselle. Se on konkreettisen oppimisen kivi.
Fluoriitilla voi hoitaa ahdistuneisuutta.
Flurioriitit ovat kidemäisiä mineraaleja, joita esiintyy useissa eri väreissä.
Fluoriitti on Kalan ja Kauriin onnenkivi ja Kaksosen voimakivi.

Koska kivet ovat luonnontuote, saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.

 

tuotetunnus (SKU) 1005 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Fluoriitti on ametistin tavoin erittäin voimakas sisäisen kasvun ja tietoisuuden kivi. Se saattaa auttaa kohottamaan tietoisuutta sekä kannustaa eritoten kriisi- ja ratkaisutilanteissa.
Siitä saattaa olla apua tilanteissa, joissa henkilöllä on vaikeuksia käsitellä menneitä tapahtumia tai kohdata ne. Se luo sillan tietoisen ja alitajuisen ajattelumme tai mielemme välille.
Fluoriitti auttaa käsittelemään asioita ja tunteita rauhassa ja auttaa parantamaan vanhoja haavoja. Sitä käytetäänkin yleisesti rauhoittumisen apuvälineenä.
Tästä syystä se on myös sopiva kumppani tilanteisiin, joissa tarvitaan keskittymiskykyä. Oletko opiskelija tai kirjoittaja? Kyseessä on konkreettisen oppimisen kivi.

Fluoriitilla on hoidettu myös ahdistuneisuutta.

Fluoriitit ovat kidemäisiä mineraaleja, joita esiintyy useissa eri väreissä.

Fluoriitti on Kalan ja Kauriin onnenkivi ja Kaksosen voimakivi.

Koska kivet kuten fluoriitti ovat luonnontuote, niin saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.

Verkkokauppa Maagi.fi on kivikauppa, joka myy sekä hoitavat kivet että horoskooppikivet, sekä onnenkivet että voimakivet. Kiviterapiassa kiviä käytetään paitsi ominaisuuksiensa myös väriensä (chakrakivet) mukaisesti.

 

Lisätiedot

Paino 22 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fluoriitti”