Ametisti

Ametisti

4.00

Ametisti on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä suojaus- ja voimakivistä. Sen uskotaan “imevän pahan pois” ja puhdistavan ympäristöään.
Ametistin käyttö on erityisen suositeltavaa kriisi- ja murrostilanteissa, sekä aktiivikäytösssä kotia suojaamaan, esimerkiksi ovien- tai ikkunoiden pieliin siroteltuna.
Se on apuna myös silloin, kun haluamme kasvattaa henkisiä voimiamme ja sisäistä rauhaamme.
Ametistilla on todettu olevan myös painajaisia poistava vaikutus ja joillakin sen tiedetään helpottaneet jopa pitkittyneitä migreenikohtauksia.
Muinaiset kreikkaiset uskoivat ametistin suojaavan heitä humalatilalta.
Ametistit ovat kvartsimuunnoksia, jotka ovat väreiltään violetin eri sävyisiä.
Ametisti on Vesimiehen, Kalan, Neitsyen ja Kauriin onnenkivi, sekä erityisesti Jousimiehen voimakivi.

tuotetunnus (SKU) 1003 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ametisti on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä suojaus- ja voimakivistä. Sen uskotaan niin sanotusti imevän pahan pois ja myös puhdistavan ympäristöään. Sen käyttö on erityisen suositeltavaa paitsi kriisi- ja murrostilanteissa, myös aktiivikäytössä kotia suojaamaan kuten oven- tai ikkunanpieleen siroteltuna. Se on apuna myös silloin, kun haluamme kehittää henkisiä voimiamme sekä kasvattaa sisäistä rauhaamme.
Ametistilla on myös uskottu olevan painajaisia poistava vaikutus. Sen uskotaan helpottaneen jopa pitkittyneitä päänsärkyjä ja migreenikohtauksia. Muinaiset kreikkalaiset uskoivat ametistin suojaavan humalatilalta.
Ametisti on Vesimiehen, Kalan, Neitsyen ja Kauriin onnenkivi sekä Jousimiehen voimakivi.
Ametistit ovat kvartsimuunnoksia, jotka ovat väreiltään violetin eri sävyisiä.

Koska kivet kuten ametisti ovat luonnontuote, niin saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.

Verkkokauppa Maagi.fi on kivikauppa, joka myy sekä hoitavat kivet että horoskooppikivet, sekä onnenkivet että voimakivet. Kiviterapiassa kiviä käytetään paitsi ominaisuuksiensa myös väriensä (chakrakivet) mukaisesti.

 

Lisätiedot

Paino 8.5 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ametisti”