Akaatti

Akaatti

3.00

Varasto loppu

Akaatti on toukokuun kuukaudenkivi. Se on astrologiassa myös Vaa’an voimakivi. Ennen Akaatin uskottiin takaavan runsaat sadot, parantavan unettomuudesta ja karkoittavan ihosairauksia. Kiviterapian mukaan akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Koska kivet ovat luonnontuote, saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 1001 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Akaatti on toukokuun kuukaudenkivi. Se on astrologiassa Vaaka horoskooppimerkin voimakivi. Ennen akaatin uskottiin takaavan runsaat sadot, parantavan unettomuudesta ja karkottavan ihosairauksia.
Kiviterapian mukaan akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet ja on voimakas tunteitten parantaja, joka tasapainottaa fyysistä ja henkistä energiaa. Akaatti saattaa antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.
Akaatti on tuliperäinen kivilaji.

Koska kivi ovat luonnontuote, niin saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.
Verkkokauppa Maagi.fi on kivikauppa, joka myy sekä hoitavat kivet että horoskooppikivet, sekä onnenkivet että voimakivet. Kiviterapiassa kiviä käytetään paitsi ominaisuuksiensa myös väriensä (chakrakivet) mukaisesti.

 

Lisätiedot

Paino 19 g
Mitat 25 × 22 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akaatti”