Voimakivet, onnenkivet ja horoskooppikorut Maagi.fi-verkkokaupasta

Maagista tilaat terapiakivet, voimakivet ja onnenkivet sekä kuukausikivet, kuin myös horoskooppikivet ja karmakivikorut

Toimitukset tiistaisin. Onnenkivet, voimakivet ja terapiakivet kuljetetaan tavallisesti kirjeenä. Siinä tapauksessa saat kivet suoraan kotiisi tai kiviterapiaasi. Verkkokauppa Maagi.fi — ”Tietäjien maagista voimaa sinulle, joka haluat tietää enemmän.”

 • Sardonyksi

  2.90
  Sardonyksi on kivi, joka saattaa auttaa tasapainottamaan omaa elämää. Uskomuksellisesti sardonyksi on suojaava ja puhdistava kivi, joka voidaan ripustaa suojaamaan taloa ja puutarhaa. Kiven uskotaan tuovan hyvää onnea. Perinteisesti sardonyksikiven on uskottu – akaatin muunnoksena - suojaavan kotia eteisessä tai talon kulmassa. Sen uskotaan edistävän hyvää avioliittoa sekä saumatonta ystävyyssuhdetta. Kaiken kaikkiaan se on hyvän onnen kivi. Kivellä on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön väritys, joka muodostuu vaihtuvana punaisena, valkoisena, vaaleanruskeana ja ruskeana nauhana. Kivien ulkonäössä on silti vaihtelua. Sardonyksi on Oinaan oma horoskooppikivi.
 • Yksi feng shuin mukainen keino edistää kodin positiivisen chi’n virtausta on ripustaa kristalli ikkunaan tai huoneeseen johtavaan oviaukkoon. Auringonsäteeseen osuessaan kristallit taittavat hienosti spektrejä ja luovat tilaan energiaa ja tunnelmaa. Tämä pisaranmuotoinen kristalli on paitsi kaunis koriste myös hyvä energian suodattaja ja puhdistaja kodissa kuin kodissa. Säteilevä sisustuselementti!
 • Yksi feng shuin mukainen keino edistää kodin positiivisen chi’n virtausta on ripustaa kristalli ikkunaan tai huoneeseen johtavaan oviaukkoon. Auringonsäteeseen osuessaan kristallit taittavat hienosti spektrejä ja luovat tilaan energiaa ja tunnelmaa. Tämän kristallin avulla tuot auringon kotiisi. Aurinkokristalli tuo valoa sekä mieleen että sydämeen, sekä kotiin että hoitohuoneeseen. Erittäin kaunis aurinkokuvio! Elämänvoimaa lisäävä vaikutus. Parantava voima virtaa kristallin kautta. Ilon kautta.
 • Yksi feng shuin mukainen keino edistää kodin positiivisen chi’n virtausta on ripustaa kristalli ikkunaan tai huoneeseen johtavaan oviaukkoon. Auringonsäteeseen osuessaan kristallit taittavat hienosti spektrejä ja luovat tilaan energiaa ja tunnelmaa. Tämä kristalli soveltuu myös heiluriksi. Sen avulla saat vastauksia intuitiivisesti suoraan alitajunnastasi. Tiedät, mitä tehdä. Selkeät kyllä ja ei -vastaukset voivat auttaa sekä sinua itseäsi että asiakkaitasi, jos teet tulkintoja. Sisäinen näkemys vahvistuu päivä päivältä.
 • Onyx tunnetaan keskittymistä, suojaa ja maadoittumista tukevista ominaisuuksistaan. Se auttaa päästämään irti menneisyyden painolasteista sekä olemaan kirkkaalla ja tasapainoisella mielellä päätöksenteossa.
 • Ruusukvartsi on sydämen kivi. Se avaa rakkaudelliselle värähtelylle ja toimii sydämen energioiden apurina. Sydän auki elämä tuntuu erilaiselta, sillä olemme tottuneet elämään päästä käsin.
 • Tämä pitkä kaulakorumala on tehty howlitekivistä, jotka on tunnettu mieltä rauhoittavista ominaisuuksistaan. Howlitea pidetään tietoisuuden kivenä, se raivaa esteitä totuudellisuudelta. Se rauhoittaa stressissä ja kiireessä, auttaa hiljentämään ajatusvirtaa ja tukee keskittymistä.
 • Mielen kirkkautta, suojaa negatiivisilta energioilta ja totuuteen linjautumista tukeva kivi. Vuorikide on läpinäkyvyydestään huolimatta yksi voimakkaimmista kivistä.
 • Oma voima

  19.90
  Lumihiutale eli snowflake suojaa energiakenttää negatiiviselta energialta ja kirkastaa ajatuksia. Se on voimallinen kivi, joka auttaa raivaamaan tieltä pois kaikkia elämän tuomia esteitä.
 • Valkoinen howlite kivi on rauhoittava niin ajatuksille kuin tunteille. Se on erinomainen stressinpoistokivi ja tasoittaa mm. vihan tuntoja.
 • Aurinkokivi tunnetaan vapautta, voimauttamista ja itsenäisyyttä tukevista ominaisuuksistaan. Sen sanotaan antavan voimaa toteuttaa omia unelmia ja olla juuri sellainen kuin on. Se on myös sisäisen ja ulkoisen johtajuuden kivi, energisoiden kuin aurinko elämän haasteissa.
 • Tämä pitkä kaulakorumala on tehty snowflakekivistä, jotka ovat yksi vanhimpia ihmisten käyttämiä energiakiviä. Se auttaa tunnistamaan omia negatiivisia ajatusmalleja ja vapautumaan niistä. Se tuo suojaa muiden negatiiviselta energialta.
Go to Top