Tiikerinsilmä

Tiikerinsilmä

5.95

Tiikerinsilmä on “käytännöllisyyden kivi”. Se omaa hitasti liikkuvan energian joka vauhtiin päästyään yltyy suureen voimaan. Tiikerinsilmä kasvattaa itseluottamusta ja rohkeutta, jääräpäisyyttäkin. Se on ajatusten ja mielen terävöittäjä.
Tiikerinsilmät avaavat meitä myös sosiaaliseen kanssakäymiseen ja rohkaisevat meitä työelämän pyrkimyksissä.
Ne myös opettavat miettimään ja harkitsemaan ennen toimimista. Tiikerinsilmiä käytetään henkiseen maadoittumiseen, stressin poistoon ja itsetunnon kohotukseen.Se laukaiseen kouristuksia ja kramppeja.
Sillä voidaan hoitaa myös suolistoon, ruuansulatukseen ja pernaan liittyviä vaivoja ja se on myös flunssan karkoittaja.
Tiikerinsilmät ovat kellan- ja kullanruskeita kvartsimuunnoksia.
Tiikerinsilmä on Kaksosen ja Kauriin onnenkivi.

tuotetunnus (SKU) 1033 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tiikerinsilmä on ”käytännöllisyyden kivi”. Se omaa hitasti liikkuvan energian joka vauhtiin päästyään yltyy suureen voimaan. Tiikerinsilmä kasvattaa itseluottamusta ja rohkeutta, jääräpäisyyttäkin. Se on ajatusten ja mielen terävöittäjä. Tiikerinsilmät avaavat meitä myös sosiaaliseen kanssakäymiseen ja rohkaisevat meitä työelämän pyrkimyksissä. Ne myös opettavat miettimään ja harkitsemaan ennen toimimista. Tiikerinsilmiä käytetään henkiseen maadoittumiseen, stressin poistoon ja itsetunnon kohotukseen. Se laukaiseen kouristuksia ja kramppeja. Sillä voidaan hoitaa myös suolistoon, ruuansulatukseen ja pernaan liittyviä vaivoja ja se on myös flunssan karkoittaja.
Tiikerinsilmät ovat kellan- ja kullanruskeita kvartsimuunnoksia.
Tiikerinsilmä on Kaksosen ja Kauriin onnenkivi.

Lisätiedot

Paino 15 g