Malakiitti

Malakiitti

17.95 9.90

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ MYYTÄVÄT KIVET OVAT VALKO-HARMAITA.

Malakiitti on voimakas metafyysinen kivi, joka avaa energiatukoksia, auttaa suodattamaan energiatukoksia ja avaa oven parantumiseen tasapainon löytymisen kautta. Se lisää ymmärrystä omaan itseemme ja tasapainottaa tunne-elämää.
Malakiittia kutsutaan myös “muutoksen kiveksi”. Se on kehon ja mielen lempeä hoitaja, joka auttaa kohtaamaan menneisyyden nostamalla pintaan muistoja, jotka olemme kieltäneet tai halunneet jättää käsittelemättä. Malakiitit maadoittavat henkistä energiaa ja ovat yksi merkittävimmistä terapeuttisista kivistä.
Malakiittien tiedetään myös suodattavan saasteita niin kehosta, kuin ympäristöstäkin. Se tasapainottaa chakroja.
Malakiittia voi käyttää apuna hengitys- ja univaikeuksiin, sekä lempeänä kanssakulkijana synnytyksessä.
Malakiitti on kuparimalmin muunnos ja väriltään se on yleensä vihreä.
Malakiitti on Skorpionin ja Kauriin onnenkivi.

tuotetunnus (SKU) 1017 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ MYYTÄVÄT KIVET OVAT VALKO-HARMAITA.

Malakiitti on voimakas metafyysinen kivi, joka avaa energiatukoksia, auttaa suodattamaan energiatukoksia ja avaa oven parantumiseen tasapainon löytymisen kautta. Se lisää ymmärrystä omaan itseemme ja tasapainottaa tunne-elämää. Malakiittia kutsutaan myös ”muutoksen kiveksi”. Se on kehon ja mielen lempeä hoitaja, joka auttaa kohtaamaan menneisyyden nostamalla pintaan muistoja, jotka olemme kieltäneet tai halunneet jättää käsittelemättä. Malakiitit maadoittavat henkistä energiaa ja ovat yksi merkittävimmistä terapeuttisista kivistä. Malakiittien tiedetään myös suodattavan saasteita niin kehosta, kuin ympäristöstäkin. Se tasapainottaa chakroja.
Malakiittia voi käyttää apuna hengitys- ja univaikeuksiin, sekä lempeänä kanssakulkijana synnytyksessä. Malakiitti on kuparimalmin muunnos ja väriltään se on yleensä vihreä.
Malakiitti on Skorpionin ja Kauriin onnenkivi.

 

Lisätiedot

Paino 15 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Malakiitti”