Jaspis

Jaspis

4.98

Varasto loppu

Jaspis on positiivisuuden kivi. Sitä kutsutaan myös “hoivaavaksi kiveksi”.
Jaspis auttaa meitä saavittamaan eheyttä, tyyneyttä ja mielenrauhaa. Se tasapainottaa yin/yang-energioita.
Jaspiksen pehmeä, lohduttava värähtely auttaa meitä kohtaamaan itsemme rehellisesti kaikkine heikkouksinemme ja tuo meille sitä, mitä tarvitsemme. Jaspista käytetään apuna päämäärättömyyteen ja organisointikyvyttömyyteen.
Jaspikset suodattavat negatiivisia energioita. Ne auttavat toipumaan pidempiaikaisista sairauksista ja hoitavat maksaa ja sappea.
Tästä syystä sen on sanottu olevan hyvä apuväline mm. refluksin ja närästyksen hoitoon.
Jaspis on Leijonan kivi ja Kauriin voimakivi.

Koska kivet ovat luonnontuote, saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 1010 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Jaspis on positiivisuuden kivi. Sitä kutsutaan myös hoivaavaksi kiveksi.
Jaspis auttaa meitä saavuttamaan eheyttä, tyyneyttä ja mielenrauhaa. Kiinalaisen filosofian mukaisesti se tasapainottaa yinia ja yangia meissä itsessämme mutta myös ympäristössämme.
Sen pehmeä ja lohduttava värähtely auttaa meitä kohtaamaan itsemme rehellisesti kaikkine heikkouksinemme ja tuo meille sitä, mitä me todella tarvitsemme. Jaspista käytetään apuna päämäärättömyyteen ja organisointikyvyttömyyteen. Onko päämääräsi sumun peitossa?
Meditoi jaspiksen energioissa ja vahvista juurichakraasi. Vahvista yhteyttäsi elämääsi ja Äiti Maahan.
Kiviterapiassa jaspiksia käytetään suodattamaan kielteisiä energioita. Niiden uskotaan edistävän toipumista pitkäaikaissairauksista sekä hoitavan maksaa ja sappea.
Tästä syystä sen on sanottu olevan hyvä apuväline muun muassa refluksin ja närästyksen hoidossa.
Jaspis on Leijonan horoskooppikivi ja Kauriin voimakivi.
Koska kivet kuten jaspis ovat luonnontuote, niin saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.
Verkkokauppa Maagi.fi on kivikauppa, joka myy sekä hoitavat kivet että horoskooppikivet, sekä onnenkivet että voimakivet. Kiviterapiassa kiviä käytetään paitsi ominaisuuksiensa myös väriensä (chakrakivet) mukaisesti.

 

Lisätiedot

Paino 13 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jaspis”