Hematiitti

Hematiitti

4.90

Hematiitti, ehkä tunnetummin verikivi on yksi tunnetuimmista maadoittajista. Se on omiaan ihmisille, jotka ovat taipuvaisia haihatteluun.
Se on oiva apu rentoutumiseen ja jopa unensaannin apuvälineenä se on kiitetty. Hematiitin on todettu olevan avuksi myös masentuneille, jopa itsetuhoisille henkilöille ja heille, joilla on taipumusta tuhlaavaisuuteen. Hematiitti tukee “maalaisjärkeä” meissä kaikissa. Se auttaa meitä parantamaan ihmissuhteitamme ja pitää meidät jalat maassa, tässä hetkessä. Hematiitista on apua reumakipuihin ja se on myös oiva muistin parantaja.
Hematiitit ovat rautamineraaleja ja väreiltään ne ovat mustia tai mustanpunaisia.
Hematiitti on Vesimiehen, Kalan, Oinaan ja Vaa’an onnenkivi.

tuotetunnus (SKU) 1009 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hematiitti, kenties tunnetummin verikivi, on yksi käytetyimmistä maadoittajista. Se on omiaan ihmisille, jotka ovat taipuvaisia haihatteluun ja omissa maailmoissa elämiseen.
Hematiitti saattaa hyvinkin edistää rentoutumista. Se onkin kiitetty kivi unensaannin apuvälineenä. Hematiitti voi olla avuksi myös masentuneille henkilöille tai heille, joilla on itsetuhoisia ajatuksia. On kuitenkin syytä mainita, ettei kiviterapia korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Hematiitti tukee maalaisjärkeä, joten se saattaa vähentää haihattelua. Se saattaa auttaa meitä parantamaan ihmissuhteitamme ja pitämään jalat maassa sekä elämään tässä hetkessä. Uskomuksellisesti siitä on apua reumakivuissa. Hematiitti saattaa myös toimia muistin parantajana.
Hematiitit ovat rautamineraaleja ja väreiltään ne ovat mustia tai mustanpunaisia.
Hematiitti on Vesimiehen, Kalan, Oinaan ja Vaa’an onnenkivi.
Koska kivet ovat luonnontuotteita, niin saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.
Verkkokauppa Maagi.fi on kivikauppa, joka myy sekä hoitavat kivet että horoskooppikivet, sekä onnenkivet että voimakivet. Kiviterapiassa kiviä käytetään paitsi ominaisuuksiensa myös väriensä (chakrakivet) mukaisesti.
Tiesitkö, että hematiitilla voidaan kirkastaa kruunuchakraa ja edetä siitä hoitamaan kausaalichakraa?

 

Lisätiedot

Paino 25 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hematiitti”