Granaatti

Granaatti

10.00

Varasto loppu

Granaatti kiveä voisi kuvata itsehillinnän kiveksi. Henkilö, jonka on vaikea olla uskollinen parisuhteessaan ja kärsii itse tästä ominaisuudestaan, saattaa saada avun juuri tästä kivestä. Ametistin tavoin myös granaattia voi käyttää karkoittamaan painajaisia . Punaisella granaatilla on erityislahja meille ihmisille. Se auttaa meitä käsittelemään itseämme kohtaan kokemaamme raivoa ja katkeruutta. Voisipa granaattia siis kuvailla myös anteeksiannon kiveksi. Se myös vahvistaa tunteita, fyysistä hyvinvointia ja seksualisuutta. Granaattia on suositeltavaa kantaa esim kaulakoruna sydämen päällä.
Se parantaa verenpainetta sekä on avuksi reumaattisiin kipuihin ja niveltulehduksiin.
Granaatti on kaksoissilikaatteihin kuuluva kiteinen jalokivi, jota on ilmenee useissa eri väreissä.
Granaatti on Vesimiehen, Leijonan, Neitsyen ja Kauriin onnenkivi. Sekä kiviterapiassa yleisesti käytetty voimakivi.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 1006 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Granaatti on kuvainnollisesti itsehillinnän kivi. Henkilö, jonka on vaikea hillitä itseään ja tunteitaan tai olla uskollinen parisuhteessaan, saattaa saada avun kyseisestä kivestä.

Ametistin tavoin granaattia voi käyttää karkottamaan painajaisia. Punaisella granaatilla on lisäksi erityislahja meille ihmisille. Se auttaa meitä käsittelemään itseämme kohtaan tuntemaamme vihaa ja katkeruutta. Voisipa granaattia siis kuvailla myös anteeksiannon kiveksi.
Granaatti voi vahvistaa tunteita, fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä seksuaalisuutta, jos sitä käytetään näissä tarkoituksissa. Sitä on suositeltavaa kantaa esimerkiksi kaulakoruna sydämen päällä.
Granaatin uskotaan voivan tasata verenpainetta sekä olla avuksi reumaattisissa kivuissa ja vaivoissa sekä niveltulehduksissa.
Granaatti on silikaattimineraali, korukivi ja jalokivi, jota tavataan useissa eri väreissä.
Granaatti on Vesimiehen, Leijonan, Neitsyen ja Kauriin onnenkivi. Se on myös kiviterapiassa yleisesti käytetty voimakivi.

Koska kivet kuten granaatti ovat luonnontuote, niin saattaa samasta kivestä olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta.

Verkkokauppa Maagi.fi on kivikauppa, joka myy sekä hoitavat kivet että horoskooppikivet, sekä onnenkivet että voimakivet. Kiviterapiassa kiviä käytetään paitsi ominaisuuksiensa myös väriensä (chakrakivet) mukaisesti.

 

Lisätiedot

Paino 13 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Granaatti”